DNVGL.com

Kezdje el!

SHARE:
PRINT:
Group of people

Az új ISO 9001 és 14001 szabványok 2015 szeptemberében jelentek meg. Az ISO 45001 jelenleg még szabvány tervezet formájában érhető el (DIS) felváltja majd az OHSAS 18001. A szervezeteknek a megjelenés dátumától három éves átállási periódus áll rendelkezésükre  az új szabványra történő átállásra. Javasoljuk, hogy amint lehet kezdjen el felkészülni az átállásra. 

A javasolt lépések

  • Ismerje meg az új szabványok tartalmát és követelményeit. Ezek a szabványok, beleértve az ISO 45001 szabványtervezetet is, megvásárolhatók az ISO szervezet honlapján, vagy az országos szabványszolgáltatóktól. Ha Ön már ismeri a jelenlegi szabványokat, akkor a követelmények változásaira kell összpontosítania. Tekintse meg, hogyan támogathatjuk ezt a tudást. Biztosítsa, hogy a szervezetének érintett dolgozói képzésben részesüljenek és ismerjék a követelményeket és a legfontosabb változásokat. 
  • Gondoskodjon arról, hogy szervezetének érintett személyzete képzett legyen és megértse a követelményeket és a legfontosabb változtatásokat.
  • Azonosítsa azokat a hiányosságokat, amelyekben meg kell feleljenek az új követelményeknek, és hozzanak létre egy intézkedési tervet.
  • Valósítsák meg az intézkedéseket és aktualizálják irányítási rendszerüket, hogy megfeleljenek az új szabvány követelményinek 
Lépjen kapcsolatba a legközelebbi DNV GL irodával, hogy megismerje hogyan tudjuk támogatni az átállási folyamat során.
Kapcsolat Miben segíthetünk? Lépjen kapcsolatba velünk