DNVGL.com

Hogyan támogathatjuk?

SHARE:
PRINT:
Partner with DNV GL
Az átmeneti időszak alatt segítséget tudunk nyújtani az Ön által már ismert helyi munkatársak által nyújtott szolgáltatásainkon keresztül:
  • Tájékoztatás: szemináriumok, webinárok és e-learning, ahol általánosságban megismerhetik a módosításokat, és alapvető áttekintést kapnak a szabványok tartalmáról és kulcsfontosságú változásairól, és az átmenet folyamatáról stb.
  • Oktatóval támogatott tanfolyamok, amelyek lehetnek nyilvánosak, vagy az Ön cégénél kihelyezettek: ezek interaktív kurzusok, ahol a cél az, hogy mélyebb betekintést nyújtsanak a változásokhoz és az átmenethez szükséges lépésekhez. Ezek moduláris tanfolyamok, ahol a képzés részletességének szintjét az Ön igényeinek megfelelően alakíthatja.
  • Workshop a menedzsmentcsapattal és / vagy más kulcsfontosságú erőforrásokkal: A változások megismerésének és megértésének megalapozása, valamint a meglévő irányítási rendszerekre történő hatása. A hangsúly az Önök igényei alapján változtatható.
  • GAP-elemzés: Az irányítási rendszer értékelése az új szabvány követelményeinek megfelelően a hiányosságok azonosítása érdekében. Ez hasznos információkkal szolgál arra vonatkozóan, hogy készen áll-e arra, hogy a folyamatai megfeleljenek az új szabványnak. Az ilyen értékelés részletességét az Ön igényeinek megfelelően alakíthatja ki. Saját auditálási módszertanunk Next Generation Risk Based Certification-t már korszerűsítettük, hogy felöleljük az ISO új megközelítését. Amellett, hogy lefedi a felülvizsgált szabvány követelményeket, tágabb képet nyújt a vállalkozás szempontjából legfontosabb kockázatokról. Felkészíti Önt, hogy jobban megfeleljen új követelményeknek, de ezen felül segít abban, hogy minél többet hozhasson ki az irányítási rendszerből, és javíthassa azokat a területeket, amelyek leginkább fontosak a hosszú távú siker eléréséhez.

Amennyiben át kívánna állni az új szabványokra, vagy még új Önnek az ISO 9001 és 14001, kérjük, forduljon a legközelebbi DNV GL irodához,  hogy megismerje, miben tudjuk támogatni. 

Kapcsolat Miben segíthetünk? Lépjen kapcsolatba velünk