DNVGL.com

ISO 9001:2015

A zökkenőmentes átállás az új kiadásra

Kapcsolat:

Kérdése van az átállással kapcsolatban?

Kapcsolat
SHARE:
PRINT:
Man pointing to graphs
Az ISO 9001 felülvizsgált verziójára való áttérésnek 2018. szeptember 15-ig be kell fejeződnie. Mi a DNV GL-nél azon vagyunk, hogy segítsünk Önnek az átállás minden lépésében, kezdve a változások megértésétől az áttérési audit végrehajtásáig, és még azon túlmenően is.

Az átállás határideje gyorsan közeledik, és ha még nem kezdte el a felkészülést, azt javasoljuk mielőbb tegye meg a szükséges előkészületeket. Ideális esetben a zökkenőmentes és leghatékonyabb átálláshoz célszerű összekötni az új szabványra történő áttérést a soron következő audittal. Az óra ketyeg, és tudjuk, hogy sok vállalatnál igazából még el sem kezdték a felkészülést az áttérésre. 

Azért vagyunk, hogy támogassuk a zökkenőmentes átmenetet az alábbiak révén:

 • Közvetlen kapcsolat, pl. a vezető auditorral a tervezett auditok részeként 
 • Nyílt webinárok és képzések az átállásról
 • Tantermi képzések az átállásról, az Önök igényei szerint testre-szabva
 • Eltérés-elemzés, akár önálló tevékenységként, akár kombinálva a tervezett audit tevékenységgel 
 • A képzés és eltérés-elemzés kombinációja 
 • Átállási audit

Nem tudja hogyan fogjon hozzá?

Összeállítottunk néhány könnyen kezelhető dokumentumot az egyes lépésekkel és iránymutatásokkal, és összekapcsoltuk őket más olyan kiegészítő forrásokkal, amelyek segítenek Önnek és szervezetének az átállásra való felkészülésben. Ezek közül néhány a későbbiekben is segítheti javítani és nagyobb megbízhatóságot építeni az irányítási rendszerbe. Vessen egy pillantást ezen dokumentumokra közelebbről, és amennyibe kérdése lenne forduljon hozzánk. Azért vagyunk, hogy segítsük az átállási auditokban és azon túl is. Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb kezdje el az áttérési folyamatot, és kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Ismerje meg a követelmények változásait.
 2. Gondoskodjon arról, hogy szervezetének érintett személyzete képzett legyen és megértse a követelményeket és a legfontosabb változtatásokat.
 3. Azonosítsa azokat a hiányosságokat, amelyekben meg kell feleljenek az új követelményeknek, és hozzanak létre egy intézkedési tervet.
 4. Valósítsák meg az intézkedéseket és aktualizálják irányítási rendszerüket, hogy megfeleljenek az új szabvány követelményinek. 
 5. Szerezzék meg a tanúsítvány a felülvizsgált szabványra.

Az óra ketyeg!