DNVGL.com

Átállás az új ISO 45001 szabványra

Az Ön segítője a hatékony áttérésben
ISO transition banner

Kapcsolat:

Need help on the transition?

Contact us

A különböző vállalatoknak különböző szintű támogatásra és segítségre van szükségük ahhoz áttérjenek az új ISO szabványokra. Három segítő csomagunk a kezdetektől fogva iránymutatást nyújt, az egyedi igényeire koncentrál és biztosítja a hatékony bevezetést:

  1. START: felkészíti a hatékony átmenetre. Tudáscsomagunk iránymutatásokat és magyarázatokat tartalmaz, eLearning, tantermi és / vagy helyszíni képzések, webinárok és videók közül választhatnak. 
  2. DEVELOP: ötvözi online önértékelési eszközünket és szakértői szolgáltatásunkat  a kezdő csomag irányelveivel és képzéseivel.
  3. IMPLEMENT: kiegészíti az iránymutatásokat, a képzéseket és a develop csomag felméréseit, további helyszíni eltérés elemzéssel, áttérési audittal és a Lumina ™ Plus Performance Benchmarking eszközével. 

Az ISO 9001, ISO 14001 és ISO 45001 szabványokra vonatkozó csomagjaink vannak. Bármennyire isi legyen felkészült az áttérésre, mi útmutatást és támogatást nyújtunk az egész átmeneti szakaszban és azon túl is.

Tallózzon a fenti fülek között, hogy többet megtudjon mindegyikről, és megtalálja az Ön számára megfelelő csomagot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a rész az általunk központilag kínált alapcsomagokat ismerteti. A különböző országokban lehetnek eltéréske a csomagokban.

Kapcsolat:

Need help on the transition?

Contact us

Tudja mire van szüksége?

További információkat kaphat a csomagokról, beleértve a helyi árinformációkat, töltse ki az alábbi űrlapot. A helyi iroda képviselője hamarosan kapcsolatba lép Önnel.