DNVGL.com

IATF 16949 - Autóipari Minőségirányítás

Cars in a row

Kapcsolat:

További információra lenne szüksége?

Igen, kérem!

Már tudja, mit keres?

Árajánlat kérés

Az autóipari minőségirányítási rendszer szabvány

Egy IATF 16949 szerinti tanúsítvány bizonyítja, hogy cége felül lett vizsgálva és megfelelőnek találtatott a szabvány- és vevő specifikus követelményekkel szemben.

Mi az IATF 16949?

IATF 16949 szabványt a világ vezető autógyárai fejlesztették ki. Az ISO 9001 továbbá az autóiparon belüli nemzeti szabványokon alapul, és könnyen integrálható más, már alkalmazott szabványokkal. A szabvány alkalmazható az autóipari ellátási lánc valamennyi gyártójára világszerte – az autók, alkatrészeik, részegységeik vagy rendszereik előállítóira.

Miért legyen tanúsítva az IATF 16949 szabvány szerint?

IATF 16949 minőségirányítási rendszer szabvány szerinti tanúsítás egyránt demonstrálja a termék minősége, valamint a vevő-specifikus követelmények teljesítése iránti elkötelezettségét. A szabvány állandó folyamatot biztosít a fejlesztendő területek feltárására és jelentésére az irányítási rendszerére és kapcsolódó üzleti folyamataira vonatkozóan.

Egy beszállító a DNV Business Assurance által kiállított tanúsítvánnyal autómatikusan bekerül a beszállítók egész világra kiterjedő adatbázisába. Az adatbázist kizárólag az Original Equipment Manufacturers (OEM) használja naprakészen frissítve a tanúsítványok állapotát és beszállítóik teljesítményét. A tanúsítvány gyakran a szerződés előfeltétele.

IATF 16949 tanúsítvány előnyei közé tartoznak:

  • Folyamatok és termékminőség növekedése
  • Csökkenti a második és harmadik fél általi auditok szükségességét.
  • Bizalom növelése a globális beszállítói szerződések megkötésekor
  • Hitelesség garanciája a globális beszállítói szerződések megkötésekor vagy a helyi vállalkozás kiszélesítésekor
  • Termelési variációk csökkentése és jobb gyártási hatékonyság elérése, pozitívan befolyásolva az alsó szintek eredményességét.

Merre induljak tovább?

A sikeres tanúsításhoz Önnek ki kell építenie egy hatékony minőségirányítási rendszert az IATF 16949 szabvány követelményeinek megfelelően.

DNV GL - Business Assurance egy akkreditált harmadik fél általi tanúsító szervezet. Megfelelő képzési és IATF 16949 tanúsítási szolgáltatásokat kínálunk. Nézze meg, hogyan lehet elindulni a the tanúsításhoz vezető úton.

Kapcsolat:

További információra lenne szüksége?

Igen, kérem!

Már tudja, mit keres?

Árajánlat kérés

Related services you might find interesting: