DNVGL.com

PED CE - Nyomástartó berendezésekről szóló irányelv

PED - Pressure Equipment

Kapcsolat:

További információra van szüksége, vagy szeretne árajánlatot kérni?

Igen, kérek!

Belső nyomáson történő felhasználásra szánt termékek

ejelentett PED Szervezetként vagyunk nyilvántartva 0496-os azonosító számon. A PED olyan nyomástartó berendezések gyártóira vonatkozik, amelyek meg kell, hogy feleljenek az irányelvben megfogalmazott alapvető biztonsági előírásoknak a tervezés, a gyártás és a végső értékelés terén. A termékeket I-től IV-ig terjedően kategóriákba sorolják, ahol a besorolást a nyomás, a térfogat vagy névleges méret (DN), vagy a tartalom (folyadék) típusa alapján illetve az alapján határozzák meg, hogy folyékony vagy gáz halmazállapotról van-e szó. A felhasználóra a legnagyobb fennmaradó kockázatot a IV. kategóriájú berendezések jelentik. 

Hogyan tudunk segíteni?

A PED kategorizálás harmadik felek bevonását illetően is következményekkel jár a gyártó számára. Az I. kategóriát kivéve a gyártónak minden kategóriát illetően egy Bejelentett Szervezetet kell igénybe vennie. Felajánljuk a segítségünket minden olyan megfelelőség-értékelési modulhoz, amelyek esetében szükség lehet a gyártóknak a termékekre vonatkozó minőségügyi rendszerére, vagy magának a terméknek az ellenőrzésére.

Globális jelleggel is tudunk PED tanúsítást adni, továbbá jóváhagyást a hegesztőkre illetve azokhoz a hegesztési eljárásokra, amelyeket a PED megkövetel. PED-hez kapcsolódó szolgáltatásokat kínálunk, mint az alkotórészek és az anyagok gyártóinak az értékelése a PED követelményei szerint, illetve általános iránymutatást és képzést.

Kapcsolat:

További információra van szüksége, vagy szeretne árajánlatot kérni?

Igen, kérek!

Related services you might find interesting: