DNVGL.com

Tápértékjelölés és tápértékszámítás az 1169/2011/EU rendelet alapján

Nutrition facts

Ismerje meg a tápérték jelöléssel kapcsolatos szabályokat, és bővítse ismereteit a gyakorlati alkalmazásban.

A délutáni eredményes workshophoz szükséges dokumentumok a résztvevők részéről: 

  • receptúrák 
  • alapanyagspecifikációk (összetevőkkel, tápértékekkel) 
  • alapanyagokhoz, késztermékhez kapcsolódó laboreredmények (ha vannak) 
  • gyártási veszteségek feldolgozás során (pl. vízveszteség sütésnél, szárításnál) 

A dokumentumokat legkésőbb a tréning időpontja előtt 10 nappal korábban kérjük megküldeni a budapest@dnvgl.com címre. Üdvözlettel  Kata Anette

A délutáni eredményes workshophoz szükséges dokumentumok a résztvevők részéről: 

  • receptúrák 
  • alapanyagspecifikációk (összetevőkkel, tápértékekkel) 
  • alapanyagokhoz, késztermékhez kapcsolódó laboreredmények (ha vannak) 
  • gyártási veszteségek feldolgozás során (pl. vízveszteség sütésnél, szárításnál) 

A dokumentumokat legkésőbb a tréning időpontja előtt 10 nappal korábban kérjük megküldeni a budapest@dnvgl.com címre. Üdvözlettel  Kata Anette

Képzések dátumai

Dátumok Napok száma Helyszín
Dátumok
Igény szerint
Napok száma
1 nap
Helyszín
1143 Budapest, Stefánia u. 101-103 1. em    

Agenda

Részletes program

Day 1

Tápértékjelölés

 

Regisztráció, kávé, frissítő

Köszöntő, rövid bemutatkozás

Előadó

Kata Anette

Tápértékjelöléssel kapcsolatos szabályok az 1169/2011/EU rendeletben

Előadó

Ősz Katalin, Móricz Tamás

Állítások és a tápértékjelölés kapcsolata

Előadó

Ősz Katalin, Móricz Tamás

A tápértékszámítás forrásai: tápanyag-adatbázisok, laborvizsgálatok, beszállítói dokumentumok

Előadó

Ősz Katalin, Móricz Tamás

Ebéd szünet

Workshop, konzultáció: Tápértékszámítás a résztvevők saját termékeihez kapcsolódóan

Zárszó

Előadó

Kata Anette